PRINSJESDAG: DE PLANNEN VAN HET DEMISSIONAIRE KABINET

Op 19 september 2017 (Prinsjesdag) maakte het demissionaire kabinet zijn plannen voor 2018 bekend. De meest relevante overheidsplannen zetten we voor u op een rijtje. Attentie: omdat er op korte termijn een nieuw kabinet lijkt te komen, zullen de plannen waarschijnlijk nog wijzigen.

Lees meer


SAR EN NVGA STARTEN REGISTER GEVOLMACHTIGD AGENT (RGA)

Sinds 1 september heeft de volmachtbranche een Register Gevolmachtigd Agent (RGA).  Iedereen met een volmachtdiploma, zowel gevolmachtigden als medewerkers van verzekeraars, kunnen zich in dit register laten registreren bij de Stichting Assurantie Registratie (SAR). Tegelijkertijd is in samenwerking met NIBE-SVV ook een nieuwe GA-opleiding ontwikkeld.

Lees meer


WIJZIGINGEN IN KOMENDE WFT-(PE-)EXAMENS

Het lijkt nog ver weg, maar op 1 april 2018 wijzigen alle Wft-examens, zowel de initiële examens als de PE-examens. Dat blijkt uit het advies dat de minister heeft ontvangen van het CDFD. Dat advies bevat wijzigingen die het college heeft voorgesteld. De minister legt die wijzigingen binnenkort in een consultatievoorstel voor aan de markt. Nog voor het eind van het jaar beslist de minister definitief. 

Lees meer


Vorige     1   2   3   4   5   6   7   8   9       Volgende

Inloggen leden

Klik hier om in te loggen