CDFD-ADVIES AANPASSING VAKBEKWAAMHEIDSSTELSEL: GEVOLGEN VOOR PE-EXAMENS

Onlangs heeft het CDFD (College Deskundigheid Financiële Dienstverlening) een advies uitgebracht aan de minister van Financiën over aanpassing van het huidige vakbekwaamheidsstelsel. Het CDFD adviseert de minister daarin het vakbekwaamheidsstelsel op hoofdlijnen in tact te laten. Maar stelt daarnaast wel een paar aanpassingen voor. Die hebben onder meer betrekking op Wft-Basis en op het adviseren in consumptieve kredieten. Minister Dijsselbloem laat in zijn brief van 18 oktober aan de Tweede Kamer weten het advies op te volgen.

Lees meer


WEES ER SNEL BIJ: EXTRA MASTERCLASS BLOCKCHAIN OP 2 NOVEMBER IN AMSTERDAM

Wat is blockchain precies? Wat kunt u ermee en welke impact heeft blockchain op uw werk? Laat u door blockchain-expert Olivier Rikken meenemen in de wereld van de blockchaintechnologie tijdens de derde Masterclass Blockchain op 2 november in Amsterdam. 

NIBE-SVV organiseerde de masterclass al enkele keren met groot succes. De masterclasses op 12 en 26 oktober waren erg snel vol. Daarom bieden we nu een derde bijeenkomst aan in Amsterdam. Hiervoor zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.
Rikken behandelt blockchain vanuit twee perspectieven: vanuit de financiële dienstverlening en vanuit de technische en IT-gerelateerde kant.

Lees meer


WEBINAR VERZEKERINGSFRAUDE MAAKT ONTWIKKELINGEN BIJ FRAUDEBESTRIJDING INZICHTELIJK

Meer dan 700 mensen hadden zich aangemeld voor het webinar ‘Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?’ op 25 september. Het webinar werd georganiseerd door NIBE-SVV en de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars. De omvang van verzekeringsfraude maakt dat er steeds meer aandacht komt voor de preventie en aanpak ervan. De trends en ontwikkelingen bij fraudebestrijding stonden dan ook centraal tijdens het webinar. 

Lees meer


Vorige     1   2   3   4   5   6   7   8       Volgende

Inloggen leden

Klik hier om in te loggen